Tak Nak Ke Bersara Di Usia Muda....?



Apa pilihan terbaik kita hari ini?...Nak buat $$$$ atau Nak buat Alasan? Nak kata semua ni mengarut...? Tapi kalau dah dapat mengarut lagi ker...?

Kalau Nak buat $$$$ RM300 , RM500 , RM1,000 , RM3,000 SEHARI..

Apa yang susah sangat...??? Gunakan platform internet seperti Facebook, Twitter, MySpace, Tagged dan sebagainya untuk membuat income dengan pantas $$$...Orang banyak berkata " Ni semua menipu..Ingat dengan goyang kaki jer boleh dapat RM10k dlm seminggu....?"

Come On la bro...!!! Kita skang ni zaman apa...? Zaman Mesolitik...? Neolitik...? Orang2 macam ni mengaku celik IT tapi
sebenarnya buta IT atau lebih tepat Buta Hati....Dah Gagal tapi tak nak salahkan diri sendiri....Pencapaian internet tiada sempadan...tiada siapa yang boleh menghalang Internet kecuali Allah Taala...

Tu laa, degil...nak juga dengar cakap orang yang gagal...kenapa biar hidup kita di"remote control" oleh orang2 yang macam ni....? MLM ke ape ke, semuanya adalah rezeki dari Allah...ianya adalah halal tapi manusia sendiri yang merosakkannya....Utusan Malaysia MLM, Canon MLM, NSTP pun MLM
...kenapa...? Tak percaya...? tu la...sombong pada rezeki lagi....Dengar la lagi cakap orang yang GAGAL...!!!

Sudah2 la tu....
jom kita buat sama-sama dan rasai perubahan hidup..

kalau Nak buat Alasan ... guna & simpanlah alasan tu baik-baik kat bawah bantal....dan jangan komplen bumbung rumah bocor, selipar putus, kereta rosak dan getah spender dah longgar...

Tapi seandainya selama ni Alasan tu buat segala impian kita terbantut...udah2lah tu...

jangan Kuburkan impian kita & orang2 tersayang sebelum kita terkubur..

JOMM!!!...kita buat $$$$ sama-sama lagi cerdik....kenapa...? Takut GAGAL...? Tak nak tanya ke berapa kali Bill Gate Gagal....? Tak nak tanya berapa kali Irfan Khairi Gagal...?

..InsyaAllah!!!..Asalkan anda ada usaha, Allah tetap akan memberikan nikmatnya walaupun sedikit...

Soalan Saya.....U Tau Tak???

- Biasanye ASB bagi 7% ~ 9% setahun....tapi dengan skill dan formula kita boleh dapat 30% setahun...mmm...

Nak Tahu Ker???

- Ada cara dalam masa 6 ~ 12 bulan kita boleh penuhkan ASB hingga max RM200,000.00....pastu dapat 30%...maknanye kita akan dapat untung RM60,000.00 setahun....bahagi dengan 12 bulan maknanye kita ada dalam tangan RM5,000.00 setiap bulan sampai bila-bila tanpa berniaga , tanpa bekerja...mmm...

Nak Tahu Ker???

- Dengan teknik properties bermodalkan RM50,000.00 kita boleh dapat untung RM4,000,000.00 dalam masa 5 tahun...mmm..

Nak Tahu Ker???

** tahu tak kenapa kita tak kaya2 walaupun dah bekerja berbelas,berpuluh tahun???...sebabnye kita selalu main dengan liabiliti ( bebanan )..dapat gaji bayar itu,bayar ini..duit keluar 1 way out...pastu bulan depan tunggu gaji lagi...bayar itu ini lagi...mmmm...sampai bila nak hidup mcm tu????

*** Ada kad kredit kononnye nak buat untuk yang perlu je...tapi tanpa kita sedar kita gunakan dengan cara yang salah...akhirnye menangung hutang...tak cukup apply lagi kad yg lain...adehhh!!!

- Tapi hari ni dengan EPF @ Kad Kredit yang ada tu kita boleh dapat RM35,000.00 ~ RM50,000.00 hanye dalam masa 1/2 jam jer ( *mengikut terma dan syarat )...ca$h terus masuk dalam akaun!!!...pastu multiplykan duit tu, buat pre-runing projek dapat lagi RM75,000.00....masuk Fasa1 dapat lagi RM250,000,00...pegi Fasa2 dapat lagi RM1.7 juta... masuk Fasa3 dapat lagi RM12juta...kalau lewat2 pun lepas 5 tahun dapat mcm ni berbaloikan?...mmmm....

Nak Tahu Ker???

Dengar macam mengarut tapi bila dah dapat tu, mengarut lagi ker...? Usaha yang tekad sampai boleh beli Best Man Win Cash tu mengarut lagi ker...? Semuanya rezeki Allah Taala yang bagi...Bukan orang yang GAGAL bagi....

Untuk penerangan percuma, hubungi saya dan saya akan terangkan lebih detail rahsia orang kaya yang tak pernah anda ketahui....

012-2972898

kalau susah2 sangat, sms pun boleh...( yang betul2 serius sahaja )


TU LAA..!!! SAYA KATA JANGAN BACA...KALAU DAH BACA, ..NAK KENA BUAT APE YER...?

*
*
*
*
contact form faq verification image

Web forms generated by 123ContactForm

Silent Reader

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...