MENGAPA KITA TIDAK MAHU HIDUPKAN IMPIAN KITA....?!!!

KITA SEMUA MEMPUNYAI IMPIAN...SELAGI KITA HIDUP, JANGAN BIARKAN IMPIAN TU TERKUBUR BERSAMA-SAMA DENGAN KITA...JALAN DAH ADA, CUMA MALAS DAN TAKUT NAK BUAT...NAK KAYA DAN BERJAYA KENA BERANI.... ~~ MASTER SIFOO KHAIRUL R's

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

Orang Berjaya Melihat dan Merebut PELUANG serta menggunakan peluang yg ada dengan sebaik Mungkin..Sikap "TAK ATAU TIDAK" Kepada peluang menyebabkan mereka miskin di bumi sendiri..!! Excellent ..!! - Am's -

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

You can't change the direction of the wind, but you can adjust your sails to always reach your destination.....~ Apayz

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending ::: Yazid Halib

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

Tahniah warga infoprenuers..feedback sangat dahsat..aizad dah dapat rm7k r factor hari ni! Takkan nak tengok jer? ~ Khairol R / Master Sifoo

Empower - Kenapa Harus Menyertainya?

Empower, adalah salah satu komuniti di bawah naungan sebuah komuniti pusat iaitu UNSTOPPABLE di mana ianya membimbing setiap ahlinya menuju kebebasan kewangan selain membentuk sikap positif terhadap kesemua ahlinya. Alhamdulillah, semenjak saya bertemu jodoh dengan komuniti ini, banyak yang telah saya pelajari. Rata-rata, ilmu yang saya perolehi di sini sama sekali tidak terdapat di sekolah atau mana-mana kolej dan universiti. Di antara ilmu yang saya pelajari ialah :

1 ) Goal setting / matlamat hidup dan pencapaian ~ Saya kini jelas dengan matlamat hidup saya. Selama saya bekerja ( 11 tahun dalam bidang Construction ), saya masih tidak dapat apa yang saya inginkan. Rupa-rupanya, segala apa yang saya inginkan selama ini hanya berada di depan mata. Saya dilatih bagaimana menggunakan Minda Separa Sedar dan teknik Meta-Milton di mana ramai yang orang tak tahu cara menggunakannya. Selepas itu, apa yang perlu dilakukan hanyalah mengikut landasan yang telah terbukti kejayaannya.

2 ) Berfikiran Positif ~ Saya telah mula membeli buku-buku minda jutawan dan mula berubah. Saya perasan bahawa saya kini bercakap dengan lancar tanpa gugup di khalayak ramai. Fikiran saya menjadi tajam dan positif sehingga saya berasa amat kasihan kepada mereka yang menolak peluang keemasan ini. Terlalu banyak alasan yang diberi oleh mereka, sebetulnya mereka adalah orang yang berfikiran negatif.

3 ) Merendah Diri ~ Ramai orang berasa selesa dengan kedudukan yang mereka ada sekarang. Apabila peluang keemasan seperti ini datang, mereka menolaknya mentah-mentah tanpa menyelidik terlebih dulu. Yang paling saya kasihani ialah mereka berpendidikan tinggi tetapi minda mereka mudah dipengaruhi oleh orang lain. Ada yang mengatakan soal halal dan haram tetapi tak mahu pula jadi ustaz. Ego yang tinggi takkan ke mana. Saya mula muhasabah diri setelah teringat kembali saat saya membuang dan mengoyakkan kertas-kertas flyers / risalah yang terletak di dalam peti surat saya. Sekarang mereka lebih berjaya dari saya. Hmmm...

4 ) Menghargai Impian ~ Saya mula menghargai impian saya yang pernah terkubur dahulu. Kini, saya ingin hidupkan semula impian saya dan kini berasa amat jelas di mana kejayaan yang sebenarnya terletak. Lambang kejayaan adalah perubahan yang dilakukan. Saya sedar bahawa sebelum ini saya terperangkap di dalam permainan Rat Race ataupun bahasa kasarnya MENJADI HAMSTER 
( KLIK SINI ). Rich People Asked HOW? and Poor People Asked WHY? Saya tidak mahu hidup dengan makan gaji sampai tua. Saya ingin nikmati kehidupan saya dengan semahu-mahunya selagi masih ada hayat. Alhamdulillah, berkat tunjuk ajar Leader2 di dalam Empower, saya kini sedang mengharungi landasan positif yang sememangnya sudah terbukti kejayaannya. Cuma, setiap perancangan kita tidak sama dengan perancangan Allah.

Berkat kesungguhan untuk berubah, saya mempelajari dari mereka secara personal ( Secret Talk ) tentang rahsia kejayaan mereka. Yang anehnya, mereka berkongsi segala rahsia mereka secara total. Kalau ditanya satu, anda akan diberi 1000 jawapan. Mereka juga berkongsi dengan saya bagaimana orang yang kaya menjadi semakin kaya sehinggakan nak beli kereta Ferrari pun tanpa mengeluarkan wang yang banyak. Hanya perlu tahu bagaimana cara nak Multiply Source Of Income. Nak tahu ke caranya? Hmmm..Baca sampai habis dulu.

Untuk pengetahuan semua, Empower tidak terhad kepada aktiviti training, personal developement dan perniagaan e-networking / e-commerce sahaja. Empower juga ada menganjurkan aktiviti-aktiviti santai dan riadah. 

Gambar kenangan Saudara Amran dan Saudara Abid, selaku Achiever pada MGU 2010.











Di antaranya ialah aktiviti memancing, futsal, bowling, kerja amal, kem motivasi ( ESCAPE Superleadership Course ) dan banyak lagi aktiviti-aktiviti libur. 







Jutawan Yazid Halib, selaku pengasas Team Empower manakala gambar di bawahnya pula adalah gambar kenangan MGU 2010



















Gambar di sebelah kiri ini pula adalah saudara Fairuzzabidi. Beliau juga adalah Achiever pada MGU 2010.



Mereka semua buat apa yang mereka suka, tiada paksaan dalam hidup mereka dan mereka bebas setiap masa. Mereka juga telah pun bersara dari bidang pekerjaan. Inilah yang dinamakan NIKMAT HIDUP. 


Tak perlu kita takut untuk berubah. Semua orang nak berubah. Semua orang nak kaya. Orang gila juga nak kaya. Tetapi hanya 5% sahaja yang berusaha untuk mengubah impian kepada tindakan. Keinginan untuk berjaya mestilah mengatasi ketakutan untuk gagal.



Ketahuilah, sesungguhnya kegagalan yang anda alami adalah kejayaan yang tertangguh.

Sekiranya anda berani untuk berubah, Genuine dan serius, kenapa tidak anda sertai kami?

p/s :
kalau nak tahu macamana orang kaya boleh menjadi semakin kaya, jadilah ahli Empower dulu yer...

~~Steady~~

Semua Orang Nak Duit, Tapi....

BREAK FREE FROM YOUR FINANCIAL BURDENS !!
Don't Decide First!
 EVERYDAY IS A PAYDAY!
RM 100 - RM 600 Daily!!
Ask Me How? You Could Be Earning An Exrta RM2000to RM5000 a week
You Decide!!
Sounds Unbelievable? Believe It!





Seronok Tak Hidup Macam Ni?
Rumah Dah Habis Bayar...
Kereta Dah Habis Bayar...
Kredit Kad Dah Habis BAyar...
Hutang Takda...
Nak Makan Apa - Makan..
Nak Pergi Mana - Pergi.
Nak Beli Apa - Beli..
Di Mana-Mana..
Pada Bila-Bila Masa..
Kita Buat Apa Yang Kita Suka Je...

Daily Income
RM200 --> RM500 --> RM1000
(You Choose...)
Weekly Income
RM2000 --> RM3000 --> RM5000
(You Choose....)

Just call saya @ 012-297 2898


NAK JOIN UNSTOPPABLE TEAM?

Benefit join Unstoppable Team:

a-Boleh menjana income yang di inginkan..5 angka mahupun 6 angka sebulan..(u decide!)
b-Teknologi info bagaimana generate income RM500k - RM1juta setahun melalui bidang properties dengan modal serendah RM4636 sahaja!
c-Tukar konsep aset vs liabiliti..bagaimana setiap RM jadi biji benih yang bakal melahirkan pokok dan akhirnya hutan duit yang tebal!





d-bergaul dengan semua orang yang positive serta moral support yang berterusan
e-bimbingan serta dorongan berterusan sampai berjaya
f-memiliki kereta mewah impian dalam masa 4-6 bulan sahaja
g-bersara selepas 6 bulan dengan income RM30k-rm100k sebulan secara auto pilot & residual
f-duit bekerja untuk kita bukan kita bekerja untuk duit!
g-Teknik F345 yang membolehkan anda dapat income RM1 juta setahun
h-teknik meta/milton & power goal setting yang membolehkan anda dapat apa saja hasrat anda!
i-Multiple source of income..banyaknya cara bebas kewangan & bebas masa!


Cara-cara nak join Unstoppable team:

1-Wajib datang berjumpa aku… Aku tak akan explain dalam telefon..ini adalah bisnes jangka panjang dan kita bercerita tentang income RM1-RM10k sehari..langsung tak logik kalau tak jumpa. (yg jauh ada cara lain utk aku explain)
2-sms nama utk set appointment dengan aku....siapa yang benar benar serius akan dapat income sepertimana yang telah berjaya dan kaya dalam Unstoppable team ini.
3-sebarang alasan untuk tidak datang menunjukkan anda tak ada kesungguhan nak berjaya ..so better lupakan hasrat untuk join team ini..
4-segala pertanyaan anda akan terjawab..setiap penyakit ada ubatnya..di Unstoppable anda akan dibimbing sampai berjaya dengan syarat anda ingin belajar dan boleh diajar.

Apa yang diperlukan untuk join Unstoppable Team:

1-Ada modal (cash, credit card, personal loan)
2-join 1 to 1 coaching session..sekurang2nya 3 jam sebanyak 2/3 kali
3-boleh memberi commitment sekurang kurangnya 1 jam sehari atau 2 jam seminggu (bz part timer)
4-inginkan income sekurang kurangnya RM10k sebulan!



SMS nama ke: 012-297 2898

Kalau kita tak pernah buat apa yang kita tak pernah buat,
macam mana nak dapat apa yang kita tak pernah dapat!


Kad Kredit - Dalam Setengah Jam Anda Boleh Dapat RM35,000 ( *t&c )

Ramai orang tak tahu dan betapa ramainya orang yang tak nak ambil tahu sebenarnya senang jer nak jadi kaya.. beza antara orang kaya dengan orang miskin ialah TAHU dengan TAK TAHU... Ramai orang miskin tak kaya-kaya sebab TAK AMBIL TAHU...!!!

Hari ini, dengan ilmu kita boleh dapat apa saja yang kita nak...!! Masa kita sekolah tak ada siapa yang ajar kita macamana nak jadi KAYA... Ibarat hari-hari naik tangga...penat beb...!!! Padahal lif kat sebelah jer...oleh kerana sombongnya kita tak nak ambil tahu, maka naik tangga je lah tiap2 hari...

Tapi itu anda yang dulu....Hari ini kami tunjukkan jalan macamana selama ni kita asyik bekerja, duit habis macam tu jer...tapi selepas anda tahu caranya, gaji yang tak seberapa tu boleh membuatkan anda berduit dan kaya dengan cara yang betul dan sah...

Contoh paling ketara, ramai yang menyimpan di dalam ASB dan dapat sehingga 7-9% setahun...Tapi ramai yang tak tahu dengan sistem kewangan yang ada di bank-bank di Malaysia dan kombinasi SKILL dan FORMULA, anda boleh menikmati sehingga 30% setahun...

Ada dua jenis income / pendapatan... :

1 ) Pendapatan Aktif - pergi kerja baru dapat duit..kalau tak kerja tak dapat duit...

2 ) Pendapatan Pasif - dalam tidur pun boleh dapat duit...

Sebagai contoh, dengan RM50,000, dalam masa 5 tahun sahaja anda boleh mendapat sehingga RM4,000,000 dengan platform PROPERTIES...Ramai yang boleh mendapat jumlah sebanyak ini tetapi tak pernah nak gunakan kelebihan yang ada...Simpan jer duit tu dan tak ada bezanya anda dengan orang miskin sebab ada duit tapi tak pandai nak guna...

Hari ini, berapa ramai di kalangan kita yang mempunyai pendapatan RM3,000 sebulan...Tahukah anda, dengan gaji sebanyak ini anda sebenarnya mampu tinggal di rumah yang berharga RM500,000 atau RM1,000,000 dan boleh memiliki kereta SPORT idaman...

Ramai pula yang ada kad kredit tetapi tak pandai nak MULTIPLY sebab tak ada SKILL...asyik pakai untuk SWIPE yang menambahkan hutang yang mana sepatutnya ianya boleh menambahkan INCOME...Tak berapa cerdiklah...

Ramai pula menyangka dengan buat MLM boleh jadi kaya, padahal ramai yang kaya sekejap jer...lepas tu miskin balik...Padahal dah naik pentas jutawan dah pun...Persoalannya, mengapa jadi begitu...? Sebabnya mereka tak tahu SKILL dan FORMULA bagaimana nak menggandakan duit-duit yang ada sebagaimana yang orang kaya-kaya buat...

Hari ini saya seorang yang berduit sebab dah bercampur gaul dengan mereka yang telah kaya melalui SKILL UNSTOPPABLE ni...

Sebenarnya ada banyak platform yang betul dan tidak melanggar undang-undang negara untuk kita menjadi KAYA dan bertambah KAYA...benda dah ada di depan mata tetapi buat-buat tak nampak...


Dengan menyertai kami, anda akan dibimbing :

1 ) Bagaimana dengan platform ASB anda boleh mendapat potensi sehingga30% setahun..

2 ) Bagaimana dengan PROPERTIES anda boleh mendapat RM4 juta dalam masa 5 tahun...

3 ) Bagaimana menggunakan penyimpan kekayaan sebenar anda sentiasa berduit dan menjadi bertambah KAYA

4 ) Bagaimana nak dapat INCOME PASIF secara berniaga mahupun tak berniaga..

5 ) Bagaimana mendapat sekurang-kurangnya RM5,000 sebulan dan potensi RM5,000 sehari setiap hari...!!!

6 ) Cara yang terbaik MULTIPLY duit anda seperti yang diamalkan oleh orang kaya dan pakar kewangan yang selama ni tidak dikongsi dengan anda....


*
*
*
*
contact form faq verification image

Web forms generated by 123ContactForm

Silent Reader

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...