MENGAPA KITA TIDAK MAHU HIDUPKAN IMPIAN KITA....?!!!

KITA SEMUA MEMPUNYAI IMPIAN...SELAGI KITA HIDUP, JANGAN BIARKAN IMPIAN TU TERKUBUR BERSAMA-SAMA DENGAN KITA...JALAN DAH ADA, CUMA MALAS DAN TAKUT NAK BUAT...NAK KAYA DAN BERJAYA KENA BERANI.... ~~ MASTER SIFOO KHAIRUL R's

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

Orang Berjaya Melihat dan Merebut PELUANG serta menggunakan peluang yg ada dengan sebaik Mungkin..Sikap "TAK ATAU TIDAK" Kepada peluang menyebabkan mereka miskin di bumi sendiri..!! Excellent ..!! - Am's -

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

You can't change the direction of the wind, but you can adjust your sails to always reach your destination.....~ Apayz

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending ::: Yazid Halib

EMPOWER - Tuned by UNSTOPPABLE

Tahniah warga infoprenuers..feedback sangat dahsat..aizad dah dapat rm7k r factor hari ni! Takkan nak tengok jer? ~ Khairol R / Master Sifoo

Khairol R - From Zero To Hero....Sama-Sama Kita Ikuti Kisahnya...

Sebuah buku/ ebook kisah BENAR bagaimana permulaan KHAIROL R dari hari pertama hingga bergelar JUTAWAN! Buku ini telah mengubah puluhan ribu pembacanya & ramai yang mengakui selepas membaca buku ini, kehidupan mereka berubah 1000% kerana dalam buku ini, KHAIROL R menceritakan semua rahsia beliau sehingga menyebabkan kejayaan beliau amat pantas dan menjadi sejarah di Malaysia!
Kalau dari seorang yang ada kereta, ada gaji, ada rumah biasalah kalau boleh berjaya, tapi beliau ni dari seorang yang zero, hutang sewa rumah 6 bulan, duit tinggal RM60 dan memilih langkah untuk masuk bisnes yang dicadangkan kawan.
Dengan menjual saki baki barang yang ada, beliau mulakan langkah berani dengan satu tekad 'apa nak jadi-jadilah'!!



Di dalam buku ini, anda akan nampak sendiri kenapa hari ini beliau boleh membimbing lebih 40,000 ahli UNSTOPPABLE seluruh tanah air untuk jadi seperti beliau.

Buku ini amat mudah di baca, dalam masa setengah jam pun dah boleh habis, dan ramai yang terus baca kali kedua, ketiga dan seterusnya kerana bahasanya yang sangat mudah dan menarik.
Beliau juga telah dilamar beberapa kali oleh produser filem untuk memfilemkan buku ini yang mana produser itu sendiri setelah membaca buku ini berkali-kali sehingga menitiskan airmata.



antara kata-kata beliau di dalam buku ini : 'adakah aku dilahirkan HEBAT, atau aku BERUSAHA MELAHIRKAN KEHEBATAN ITU?'

Kaya Tapi Bertahan Lama...Kenapa....???? ( Sebab Tak Pandai Multiply $$$$$$ )

 Penerangan :

1) Tips & cara menjana duit dan menjadi kaya
 
2) Pengurusan kewangan
 
3) Mengenalpasti jenis-jenis pendapatan (Aktif & Pasif)
 
4) 5 Elemen Bisnes Terbaik untuk dilakukan
 
5) Asas-asas dan platform untuk menjana duit dan menjadi kaya (Kelebihan EMAS, Properties dll)
 
6) Paling penting-fahami konsep MULTIPLY!
 
7) Bagaimana untuk menjadi SUPER RICH dengan aset yg kita ada.

Betapa ruginya hidup kalau hanya ada satu jenis income, iaitu Aktif income! Betapa malangnya hidup seandainya tak ada Pasif income.

Aktif income= maknanya kena berlari baru dapat duit!
Pasif income= maknanya dalam tidur pun dapat duit!

Kalau kita cerdik, nak pilih yang mana?

UNSTOPPABLE adalah merupakan satu komuniti yang membimbing anda menjadi STRIKER bukan lagi DEFENDER!! Anda sendiri tahu yang mana akhirnya pasti MENANG!! ..kalau satu team bola asyik nak bertahan je mana mungkin menang, pasti kecundang..penat asyik cukup-cukup makan..tak tau pulak adanya 'harta karun' tersembunyi yang lama tunggu dikeluarkan!

Untuk jadi STRIKER, cuma perlukan 'SKILL'...hari ni UNSTOPPABLE dah ada lebih 40,000 members dan bertambah antara 1500-2000 orang sebulan!! Mengapa ramai sangat yang berjaya tukar miskin jadi kaya di UNSTOPPABLE? pasal semua ambil langkah jadi STRIKER!!...dan buat keputusan tanpa berfikir lagi..sebab itulah kami semua dah dapat income yang tak terfikir...kalau dah nampak semakin hari semakin ramai yang buat duit di Unstoppable ni..
Ibarat macam duit dah berterabur atas jalan, tinggal nak ambik je..takkan nak tengok je?

Ada beberapa step dalam program ini..

Step 1

Anda akan diperkenalkan cara-cara untuk 'menyemai' biji benih anda dengan cara yang selamat. Di sini secara part time pun potensi pendapatan anda adalah di antara RM5000 ke RM25,000 sebulan. Bergantung pada anda sendiri. Bab modal bukan satu isu. Kami ada jalan untuk dapatkan anda modal jika perlu. Kerana program kami boleh anda lakukan dengan modal yang rendah! Apa dia? Modal yang rendah?? Sukar nak percaya? Anda akan diperkenalkan berberapa cara untuk dapat extra income.Tambahan pula zaman sekarang ni ada teknologi internet yang membolehkan anda jadi reseller secara percuma dan terus boleh buat duit daripadanya tanpa perlu keluar dari rumah.
 
Step 2

Apabila anda telah ada extra income..maka anda akan diberi bimbingan bagaimana nak 'amplify' atau menguatkan lagi income anda sehingga mencecah RM50,000sebulan.

Step 3

Anda akan dibimbing lagi untuk 'protect' income anda supaya berterusan sampai akhir hayat malah boleh pulak diwarisi anak-anak serta generasi kita akan datang!!
 
Step 4

Anda akan diperkenalkan kepada konsep-konsep "Super Rich'..idea-idea ini akan membantu anda untuk berjaya lebih jauh lagi..mana tau anda merupakan bakal BILLIONAIRE yang sedang menetas!!
Anda akan diberi bimbingan serta konsultan sepanjang bersama kami...satu pelaburan yang tak sia-sia..

Kesimpulannya:

Extra INCOME (MODAL)
Part time
potensi income
RM5000-RM25,000 sebulan

AMPLIFY
Full Focus
meningkatkan potensi income
RM25,000-RM50,000 sebulan

Protect INCOME
Long Term
potensi income berterusan
RM25,000-RM50,000 sebulan
sampai akhir hayat
generasi kita

Super RICH Techniques
Millionaires & Billionaires
potensi income
Tanya Selera sendiri

Back-up & BIMBINGAN
Satu Empayar yang kuat;
Sharing Knowledge
bergaul dengan yang berfikiran positif

Kalau bercakap serta berfikir cara yang sama..mana mungkin dapat rasa kekayaan..kerana idea kita masih miskin, ilmu kita masih miskin, pendirian kita masih miskin,percakapan kita terlalu miskin, kebijaksanaan kita terlalu miskin!!

Mahukah anda 'Transformed' kemiskinan anda menjadi kekayaan yang boleh digunakan sampai bila-bila?

 Semua orang nak jadi kaya tapi tak tahu bagaimana skill dan formulanya....Jangan rasa rendah diri, ego, tak mahu ambil tahu dan sebagainya...kita sekarang berada di zaman IT dan Internet...Segala-galanya akan berlaku di luar jangkaan anda....Saya mula-mula pun tak percaya...Tapi bila dah dapat INCOME$$$ dari Internet, LAGI TAK PERCAYA....!!!!

Gunakanlah platform Facebook, Twitter, Blog dan sebagainya untuk menambahkan INCOME$$$ anda....Hubungi saya untuk penerangan lebih DETAIL dan PERCUMA....!!!

Tak susah pun NAK dail atau SMS ke nombor saya ni....

012-2972898
HAIREY


MUNGKIN REZEKI ANDA DI SINI BRO..!!

Tak Nak Ke Bersara Di Usia Muda....?



Apa pilihan terbaik kita hari ini?...Nak buat $$$$ atau Nak buat Alasan? Nak kata semua ni mengarut...? Tapi kalau dah dapat mengarut lagi ker...?

Kalau Nak buat $$$$ RM300 , RM500 , RM1,000 , RM3,000 SEHARI..

Apa yang susah sangat...??? Gunakan platform internet seperti Facebook, Twitter, MySpace, Tagged dan sebagainya untuk membuat income dengan pantas $$$...Orang banyak berkata " Ni semua menipu..Ingat dengan goyang kaki jer boleh dapat RM10k dlm seminggu....?"

Come On la bro...!!! Kita skang ni zaman apa...? Zaman Mesolitik...? Neolitik...? Orang2 macam ni mengaku celik IT tapi
sebenarnya buta IT atau lebih tepat Buta Hati....Dah Gagal tapi tak nak salahkan diri sendiri....Pencapaian internet tiada sempadan...tiada siapa yang boleh menghalang Internet kecuali Allah Taala...

Tu laa, degil...nak juga dengar cakap orang yang gagal...kenapa biar hidup kita di"remote control" oleh orang2 yang macam ni....? MLM ke ape ke, semuanya adalah rezeki dari Allah...ianya adalah halal tapi manusia sendiri yang merosakkannya....Utusan Malaysia MLM, Canon MLM, NSTP pun MLM
...kenapa...? Tak percaya...? tu la...sombong pada rezeki lagi....Dengar la lagi cakap orang yang GAGAL...!!!

Sudah2 la tu....
jom kita buat sama-sama dan rasai perubahan hidup..

kalau Nak buat Alasan ... guna & simpanlah alasan tu baik-baik kat bawah bantal....dan jangan komplen bumbung rumah bocor, selipar putus, kereta rosak dan getah spender dah longgar...

Tapi seandainya selama ni Alasan tu buat segala impian kita terbantut...udah2lah tu...

jangan Kuburkan impian kita & orang2 tersayang sebelum kita terkubur..

JOMM!!!...kita buat $$$$ sama-sama lagi cerdik....kenapa...? Takut GAGAL...? Tak nak tanya ke berapa kali Bill Gate Gagal....? Tak nak tanya berapa kali Irfan Khairi Gagal...?

..InsyaAllah!!!..Asalkan anda ada usaha, Allah tetap akan memberikan nikmatnya walaupun sedikit...

Soalan Saya.....U Tau Tak???

- Biasanye ASB bagi 7% ~ 9% setahun....tapi dengan skill dan formula kita boleh dapat 30% setahun...mmm...

Nak Tahu Ker???

- Ada cara dalam masa 6 ~ 12 bulan kita boleh penuhkan ASB hingga max RM200,000.00....pastu dapat 30%...maknanye kita akan dapat untung RM60,000.00 setahun....bahagi dengan 12 bulan maknanye kita ada dalam tangan RM5,000.00 setiap bulan sampai bila-bila tanpa berniaga , tanpa bekerja...mmm...

Nak Tahu Ker???

- Dengan teknik properties bermodalkan RM50,000.00 kita boleh dapat untung RM4,000,000.00 dalam masa 5 tahun...mmm..

Nak Tahu Ker???

** tahu tak kenapa kita tak kaya2 walaupun dah bekerja berbelas,berpuluh tahun???...sebabnye kita selalu main dengan liabiliti ( bebanan )..dapat gaji bayar itu,bayar ini..duit keluar 1 way out...pastu bulan depan tunggu gaji lagi...bayar itu ini lagi...mmmm...sampai bila nak hidup mcm tu????

*** Ada kad kredit kononnye nak buat untuk yang perlu je...tapi tanpa kita sedar kita gunakan dengan cara yang salah...akhirnye menangung hutang...tak cukup apply lagi kad yg lain...adehhh!!!

- Tapi hari ni dengan EPF @ Kad Kredit yang ada tu kita boleh dapat RM35,000.00 ~ RM50,000.00 hanye dalam masa 1/2 jam jer ( *mengikut terma dan syarat )...ca$h terus masuk dalam akaun!!!...pastu multiplykan duit tu, buat pre-runing projek dapat lagi RM75,000.00....masuk Fasa1 dapat lagi RM250,000,00...pegi Fasa2 dapat lagi RM1.7 juta... masuk Fasa3 dapat lagi RM12juta...kalau lewat2 pun lepas 5 tahun dapat mcm ni berbaloikan?...mmmm....

Nak Tahu Ker???

Dengar macam mengarut tapi bila dah dapat tu, mengarut lagi ker...? Usaha yang tekad sampai boleh beli Best Man Win Cash tu mengarut lagi ker...? Semuanya rezeki Allah Taala yang bagi...Bukan orang yang GAGAL bagi....

Untuk penerangan percuma, hubungi saya dan saya akan terangkan lebih detail rahsia orang kaya yang tak pernah anda ketahui....

012-2972898

kalau susah2 sangat, sms pun boleh...( yang betul2 serius sahaja )


TU LAA..!!! SAYA KATA JANGAN BACA...KALAU DAH BACA, ..NAK KENA BUAT APE YER...?

KEBEBASAN KEWANGAN SEUMUR HIDUP ...TAK NAK TAU KER...?

UNSTOPPABLE adalah satu komuniti yang mana menggunakan banyak platform dan tujuannya cuma satu-




KEBEBASAN KEWANGAN SEUMUR HIDUP!...inilah Objective kami.

Ada banyak syarikat, ada banyak individu yang offer anda, tapi kebanyakannya tak bercakap atas dasar BUKTI, cuma

omong kosong je. UNSTOPPABLE mengamalkan sikap selamat & memilih platform yang SAH dan JANGKA PANJANG, bukan

setakat buat bisnes dan jadi kaya sekejap.

Anda akan dibimbing bagaimana cara manage duit yang paling maximum, bersara dalam masa 2 bulan, pakai kereta

mewah dalam masa 4 bulan dan memiliki 'pasif income' selama anda di dunia ini, Insyaallah!

Antara platform yang UNSTOPPABLE gunakan adalah:

* kebebasan kewangan tanpa berniaga
* Bagaimana untuk penuhkan ASB sehingga ke tahap max RM200,000 dalam masa 6 bulan & boleh dapat 30% setahun
* Kumpul ketulan emas 999.9 samada 10g @ 100g setiap 3 bulan kerana Emas menjadi sesuatu yang penting diakhir zaman.
* Tukar hutang jadi INCOME
* E- Networking + E-Commerce (online business)
* Properties-RM500k setahun
* Perhotelan (jadi share holder) untuk Hotel Unstoppable yang akan dibuka di Bali.

Kadang-kadang kelakar jugak bila tengok ramai yang terpedaya dengan promosi individu yang menjanjikan duit tanpa
mengetahui platformnya sama ada menyalahi undang-undang atau tak!
Anda perlu tahu, perbezaan akta Bafia dengan AJL supaya tak terperangkap dengan busines palsu di internet!.. Di

UNSTOPPABLE, kami telah menjalankan perniagaan ini(online business) hampir 5 tahun dan tak mengalami apa-apa masalah dari segi..

Pembayaran bonus , Syariah mahupun juga Undang-undang Negara!

Sekiranya anda telah membaca sehingga ke peringkat ini, thanx for ur positif respond...

ini serba sedikit & salah satu introduce tentang projek Unstoppable $M$M$ Team...
online biz adalah salah satu platfom kami.....

Unstoppable Team nama dulu...sekarang Unstoppable Empire..sbb members kami dah mencecah 50,000 org
(kami bersatu sebagai TeamWork)

Unstoppable Empire ni adalah 1 team/empire & komuniti utk kita sesama ahli discuss & menuju ke 1 arah yg sama iaitu :-Kebebasan Kewangan Seumur Hidup ..

-Platfom yg kami gunakan & ambil adalah dari 1 biz yg TERHEBAT abad ini iaitu online biz/e-commerce ...(cepat,pantas & berkesan serta kerja yg mudah-buat kt rumah pon boleh..)...barang yg ada seperti laptop,master debitcard,health care,skin care,car care..dan mcm2 lagi..(untuk kegunaan sendiri)

• kita juga akan dpt id no & password masing2 utk memiliki e-office(pejabat dihujung jari)
• Syarikat yg di iktiraf dan terbukti mempunyai potensi yang hebat...e-commerce No 1 Malaysia..
• Sistem perisian computer (HYBRID) yang telah terbukti berkesan melahirkan ramai Jutawan..
• Syarikat yang menggabungkan “ NETWORKING + E-COMMERCE”
•Bukti ahli telah memperolehi pendapatan lumayan dengan lahirnya 74 ORANG JUTAWAN BUMIPUTRA dalam masa 5 tahun
• Mengikut jejak orang yang Berjaya dan membaiki kehidupan supaya menjadi lebih baik dari semalam dan akan lebih sempurna untuk hari esok.

Bisness e-commerce yg kami guna ini adalah...

1.100% Syarikat Malaysia

2.Lesen SAH, DILULUSKAN dan SELAMAT.

3.Penerima Anugerah 'SYARIKAT PALING PESAT BERKEMBANG' 2007 ANUGERAH WANITA MCA.

4.Penerima Anugerah 'SYARIKAT PALING JUJUR PERINGKAT ASIA PASIFIK' 2008-KERIS AWARD.

5.Penerima Anugerah 'ORGANISASI MESRA PENGGUNA ISLAM' 2008-PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA.

6.Internet sebagai media pengurusan perniagaan, BUKAN tempat pelaburan.

7.Pejabat di Petaling Jaya (main office)

8.Kini meluaskan perniagaan ke 9 buah negara (BRUNEI, SINGAPORE, INDONESIA, THAILAND, INDIA, PAKISTAN, NEVADA, HONG KONG, DUBAI).

9.CEO syarikat telah mendapat gelaran DATO dari Sultan Pahang & Dato Aziz Bakar(chairman Air Asia) sebagai pengerusinya.

Jangan segan2 dan malu nak bertanya....boleh drop mesej ke inbox Facebook saya atau telefon ke nombor yang tertera ini : 012-2972898

"KALAU NAK GAGAL, IKUT CAKAP ORANG GAGAL, KALAU NAK BERJAYA IKUT CAKAP ORANG YANG BERJAYA"

WASSALAM

*
*
*
*
contact form faq verification image

Web forms generated by 123ContactForm

Silent Reader

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...