KEBEBASAN KEWANGAN SEUMUR HIDUP ...TAK NAK TAU KER...?

UNSTOPPABLE adalah satu komuniti yang mana menggunakan banyak platform dan tujuannya cuma satu-




KEBEBASAN KEWANGAN SEUMUR HIDUP!...inilah Objective kami.

Ada banyak syarikat, ada banyak individu yang offer anda, tapi kebanyakannya tak bercakap atas dasar BUKTI, cuma

omong kosong je. UNSTOPPABLE mengamalkan sikap selamat & memilih platform yang SAH dan JANGKA PANJANG, bukan

setakat buat bisnes dan jadi kaya sekejap.

Anda akan dibimbing bagaimana cara manage duit yang paling maximum, bersara dalam masa 2 bulan, pakai kereta

mewah dalam masa 4 bulan dan memiliki 'pasif income' selama anda di dunia ini, Insyaallah!

Antara platform yang UNSTOPPABLE gunakan adalah:

* kebebasan kewangan tanpa berniaga
* Bagaimana untuk penuhkan ASB sehingga ke tahap max RM200,000 dalam masa 6 bulan & boleh dapat 30% setahun
* Kumpul ketulan emas 999.9 samada 10g @ 100g setiap 3 bulan kerana Emas menjadi sesuatu yang penting diakhir zaman.
* Tukar hutang jadi INCOME
* E- Networking + E-Commerce (online business)
* Properties-RM500k setahun
* Perhotelan (jadi share holder) untuk Hotel Unstoppable yang akan dibuka di Bali.

Kadang-kadang kelakar jugak bila tengok ramai yang terpedaya dengan promosi individu yang menjanjikan duit tanpa
mengetahui platformnya sama ada menyalahi undang-undang atau tak!
Anda perlu tahu, perbezaan akta Bafia dengan AJL supaya tak terperangkap dengan busines palsu di internet!.. Di

UNSTOPPABLE, kami telah menjalankan perniagaan ini(online business) hampir 5 tahun dan tak mengalami apa-apa masalah dari segi..

Pembayaran bonus , Syariah mahupun juga Undang-undang Negara!

Sekiranya anda telah membaca sehingga ke peringkat ini, thanx for ur positif respond...

ini serba sedikit & salah satu introduce tentang projek Unstoppable $M$M$ Team...
online biz adalah salah satu platfom kami.....

Unstoppable Team nama dulu...sekarang Unstoppable Empire..sbb members kami dah mencecah 50,000 org
(kami bersatu sebagai TeamWork)

Unstoppable Empire ni adalah 1 team/empire & komuniti utk kita sesama ahli discuss & menuju ke 1 arah yg sama iaitu :-Kebebasan Kewangan Seumur Hidup ..

-Platfom yg kami gunakan & ambil adalah dari 1 biz yg TERHEBAT abad ini iaitu online biz/e-commerce ...(cepat,pantas & berkesan serta kerja yg mudah-buat kt rumah pon boleh..)...barang yg ada seperti laptop,master debitcard,health care,skin care,car care..dan mcm2 lagi..(untuk kegunaan sendiri)

• kita juga akan dpt id no & password masing2 utk memiliki e-office(pejabat dihujung jari)
• Syarikat yg di iktiraf dan terbukti mempunyai potensi yang hebat...e-commerce No 1 Malaysia..
• Sistem perisian computer (HYBRID) yang telah terbukti berkesan melahirkan ramai Jutawan..
• Syarikat yang menggabungkan “ NETWORKING + E-COMMERCE”
•Bukti ahli telah memperolehi pendapatan lumayan dengan lahirnya 74 ORANG JUTAWAN BUMIPUTRA dalam masa 5 tahun
• Mengikut jejak orang yang Berjaya dan membaiki kehidupan supaya menjadi lebih baik dari semalam dan akan lebih sempurna untuk hari esok.

Bisness e-commerce yg kami guna ini adalah...

1.100% Syarikat Malaysia

2.Lesen SAH, DILULUSKAN dan SELAMAT.

3.Penerima Anugerah 'SYARIKAT PALING PESAT BERKEMBANG' 2007 ANUGERAH WANITA MCA.

4.Penerima Anugerah 'SYARIKAT PALING JUJUR PERINGKAT ASIA PASIFIK' 2008-KERIS AWARD.

5.Penerima Anugerah 'ORGANISASI MESRA PENGGUNA ISLAM' 2008-PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA.

6.Internet sebagai media pengurusan perniagaan, BUKAN tempat pelaburan.

7.Pejabat di Petaling Jaya (main office)

8.Kini meluaskan perniagaan ke 9 buah negara (BRUNEI, SINGAPORE, INDONESIA, THAILAND, INDIA, PAKISTAN, NEVADA, HONG KONG, DUBAI).

9.CEO syarikat telah mendapat gelaran DATO dari Sultan Pahang & Dato Aziz Bakar(chairman Air Asia) sebagai pengerusinya.

Jangan segan2 dan malu nak bertanya....boleh drop mesej ke inbox Facebook saya atau telefon ke nombor yang tertera ini : 012-2972898

"KALAU NAK GAGAL, IKUT CAKAP ORANG GAGAL, KALAU NAK BERJAYA IKUT CAKAP ORANG YANG BERJAYA"

WASSALAM

*
*
*
*
contact form faq verification image

Web forms generated by 123ContactForm

Silent Reader

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...